Hajbeültetés

Legújabb FUE hajbeültetési technikák a Sikos Hajbeültetés Klinikán TEL: +36203733087 e-mail: info@sikos.hu

Ingyenes Skype hajbeültetés online konzultáció!
A távkonzultáció részletei itt olvashatóak!
 

Hajhiányának pótlásáról és hajbeültetési lehetőségeiről szakmai véleményt és árajánlatot a távkonzultációt megelőzően küldött fényképek alapján is tudunk adni Önnek.
SKYPE távkonzultáció iránti igényüket az info@sikos.hu e-mail címre kérjük küldeni

FUE HAJBEÜLTETÉS
Élvonalbeli technológia, a legújabb FUE hajbeültetési eljárással!WAW FUE SYSTEM 2.0 és a hozzávaló Hybrid Punch az egyik legújabb FUE hajvételi technikai fejlesztés, melynek segítségével még jobb eredményt biztosítunk pácienseinknek!

Sikos Hajbeültetés Klinika, ez első magyar hajbeültetési klinika 1992 óta dr. Sikos Géza plasztikai sebész szakorvos vezetésével.
Sikos Géza dr. világ legjobb 25 #hajbeültetés orvosa között 2020-ban újra!
2019 után Sikos dr. újra szerepel a világszerte egyik legismertebb hajbeültetési tanácsadó specialista SPEX szakmai listáján!

FUE hajbeültetés eredménye

FUE hajbeültetés 2839 grafttal előtt után

FUE hairtransplant 5547 grarfts, 12339 hairs

FUE hajbeültetés

Egy napos, biztos hatású, prémium minőségű hajbeültetés műtét. Teljes hajnövekedés, természetes és dús hajzat- ezt biztosítja Önnek a Sikos Hajbeültetés Klinika

Hogyan zajlik a hajbeültetés-hajátültetés műtét a Sikos Klinikán?
tekintse meg a hajbeültetés menetét

EGYEDÜLÁLLÓ FÉNYKÉP GALÉRIA SIKERES HAJBEÜLTETÉS EREDMÉNYEINKKEL. Hajbeültetés előtt után képek

TOVÁBBI HAJBEÜLTETÉS UTÁN FÉNYKÉPEINK ITT LÁTHATÓAK
Az oldalunkon található hajbeültetés képek egyes paciensek esetében elért eredmények, az aktuális hajbeültetés eredmények eltérőek lehetnek. Hajbeültetés Budapesten, modern magánklinikán.

FUE hajbeültetés eredménye 3000 graft

FUE hajbeültetés Sikos dr.
FUE hajbeültetés video

hajbeültetés előtt után

FUE hajbeültetés eredménye 3000 graftSikos Klinika pácienseinek hajbeültetési eredményei

Nagy hajbeültetési gyakorlat a Sikos Hajbeültetés Klinikán 

Sikos dr. és jókedvű munkatársai Hozzáértő, kedves csapat !Sikos dr. és jókedvű munkatársai. 
Hozzáértő, kedves csapat, akikre Ön bátran rábízhatja magát !

Az átültetett haj nem hullik ki a későbbiekben, teljesen természetes hatású eredményt biztosítunk a Sikos Hajbeültetés Klinikán végzett hajbeültetéssel.

Mindig az ún. biztonsági adóhelyről vesszük ki a hajat, az új haj megjelenése teljesen természetes, nincsenek látható nyomai a hajbeültetés műtétnek. A beültetett haj iránya, dőlésszöge az egész fej területén mindenhol megfelel az eredeti hajnak, a hajvonalat művészi módon alakítjuk ki a természetes hatás érdekében. A hajbeültetés megbízható megoldás a kihullott hajszálak pótlására!
A FUT csíkvételi hajbeültetés és a FUE egyenkénti kihúzásos hajbeültetés eljárásokkal teljesen egyenrangú eredményeket lehet biztosítani. 
Korrekt konzultáció
Személyre szabott, részletesen elmagyarázott és jól érthetően megindokolt korrekt ajánlatot teszünk Önnek a konzultáció alkalmával. Ha nem tudunk érdembeli változást igérni, nem javasoljuk a hajbeültetést.

Hajbeültetés nőknek hajnyírás nélkül, sikeresen a Sikos Klinikán!


női hajbeültetés
Hölgyek esetében is lehetséges a hajtüsző egységekkel történő hajátültetés (hajbeültetés), ugyanúgy lehet dúsítani a hajkoronát, mint férfiaknál. NINCS SZÜKSÉG HAJNYRÁSRA, MERT OLYAN TECHNIKÁVAL 
(FUT csíkvételi technika) DOLGOZUNK, AMELLYEL SOK HAJAT TUDUNK ÁTÜLTETNI, DE NEM KELL HAJAT VÁGNI! Az ún. FUE technika alkalmazása esetén nagyobb hajmennyiség átültetéséhez kiterjedt hajnyírás szükséges, kisebb, hajjal fedhető nyírás esetén csak  kevesebb haj ültethető át! 

A hajbeültetés műtét alapvetően három szakaszra osztható:
FUE hajbeültetés menete
Először az átültetésre kerülő hajat (hajtüsző egységeket, graftokat) vesszük ki az adóhelyről.
A hajvétel módja szerint elsősorban az ún. FUE hajbeültetés, egyenkénti kihúzásos módszert (Follicular Unit Extraction -FUE hajbeültetés) alkalmazzuk. Speciális okokkal az ún. FUT hajbeültetés, csíkvételi módszer (strip technika) is javasolható. Minden esetben egy vagy több hajszálat tartalmazó hajtüsző (follikuláris) egységeket nyerünk ki a fej hátsó-oldalsó részén lévő biztonsági adóhelyről és ezeket mint graftokat ültetjük később át a kopaszodó területekre.

 A második szakaszban a befogadó nyílásokat készítjük el a hajhiányos területen.
Sok apró nyílást ejtünk a fejbőrben, ezzel tudjuk szabályozni a beültetés természetes megjelenését, a hajszálak sűrűségét, irányát, dőlésszögét. Az elülső hajvonal kialakítása külön hangsúlyt kap.

A harmadik szakaszban a kinyert hajat (hajtüsző egységeket) ültetjük be a nyílásokba.
Az előzetesen kinyert a hajtüsző egységeket (graftokat) az elkészült nyílásokba ültetjük be egyenként ultrafinom, mikrosebészeti jellegű technikával. A graftok beültetése a FUE és FUT hajbeültetésnél ugyanúgy történik.

Mit jelent a FUE hajbeültetés kifejezés?

A nemzetközi szakmai gyakorlatban a ma elérhető legújabb korszerű hajbeültetés eljárás, az ún. Follicular Unit  Extraction - FUE hajbeültetés módszer saját haj átültetésére. A FUE hajbeültetés,  (FUE eljárás, FUE technika, FUE technológia) az ún. egyenkénti kihúzásos technika esetében a hajvétel során az átültetésre kerülő hajtüsző egységeket speciális mikrosebészeti körkéssel, nagy nagyítás alatt egyenként körbevágjuk,  és az így keletkezett, hajszálakat tartalmazó picinyke szövethengereket (graftokat) egyenként húzzuk ki az adóhelyről. A kinyert graftokat egyenként ültetjük be a kopasz, kopaszodó területekre, ezáltal elérve a teljesen természetes hatású hajsűrítést, hajas fedést. 
Ha érdekli a technikai végrehajtás: Nézze meg képeken a FUE hajbeültetés eljárást!

HAJBEÜLTETÉS MENETE a Sikos Hajbeültetés Klinikán

A Sikos Hajbeültetés Klinikán ismerjük és rendszeresen alkalmazzuk a korszerű hajbeültetési módszerek és technikák széles tárházát. 
Így pácienseink számára elérhető többek között:


FUE hajbeültetés menete videó

Érzéstelenítés:  Hajbeültetés fájdalom nélkül történik, csak kis kellemetlenséggel jár. Az ambulánsan végzett hajbeültetés, hajátültetés műtétet helyi érzéstelenítésben végezzük.  Az injekciók beadása rövid ideig tartó ( 3-5 perc), kevés szúró érzéssel jár, a műtét alatt teljes fájdalommentességet biztosítunk. Átlagos hajbeultetés műtét hossza kb. 6 óra. A műtét után sincs fájdalomérzés, de egyéni eltérések előfordulhatnak. Érzéstelenítési technikánkkal a minimálisra csökkentjük a kellemetlenségeket.
A haj implantáció haj implantátum beavatkozás alatt tetszés szerint lehet aludni, beszélgetni, lehet inni, mozogni, és kellemes zene hallgatása mellett gyorsan eltelik az idő. Pácienseink műtét után aznap hazamehetnek. Tudjon meg még többet: Egy műtéti nap a klinikán 

Sikos Hajbeültetés Klinika
1113 Budapest, Edömér u.6
TEL: +36203733087 vagy +3612092930
e-mail: info@sikos.hu

CSAK EGYFAJTA  FUE HAJBEÜLTETÉS létezik! Minden más elnevezés  ugyanezt a módszert jelenti!  

A különböző hangzatos elnevezések és az ezzel kapcsolatos magyarázatok ne vezessenek félre senkit!

Lásson tisztán, tudjon meg többet hajbeültetés elnevezésekről és félrevezetésekről. 

VIGYÁZAT! FÉLREVEZETŐ HAJBEÜLTETÉS MARKETING TÁJÉKOZATÁSOK!

FIGHT THE FIGHT az ISHRS kampánya, melynek célja a hamis, csaló, illegális hajbeültetések leleleplezése, az érdeklődők valódi szakmai felvilágosítása és tájékoztatása. ISHRS a legnagyobb nemzetközi hajbeültetési szakmai szervezet felhívást tett közzé melyben a leírják, hogy a hajbeültetési marketingben ( hirdetések, web oldalak, beteg tájékoztatók stb.) milyen állításokat és megfogalmazásokat kell elkerülni, mert azok félrevezetőek és alkalmatlanok a hiteles tájékoztatásra. 
NEM LÉTEZNEK OLYAN HAJBEÜLTETÉS TECHNIKÁK, amelyek pl. az alábbi fogalmakkal kerülnek hirdetésre:
hegmentes hajbeültetés, érintésmentes hajbeültetés, fájdalommentes hajbeültetés.
Más fontos szempontokat is figyelembe kell venni, ha hajbeültetési tájékoztatókon szeretne az érdeklődő eligazodni. Erről többet itt olvashat

 

hajbeultetes utan

info@sikos.hu
T: +36203733087
Adatvédelmi nyilatkozat

                                        American Hair Loss Association                        
dr. Sikost  az American Hair Loss Association
ajánlja
International Alliance of Hair Restoration Surgeons
dr. Sikos ajánlott Hajbeültetés Sebész 
International Alliance of Hair Restoration Surgeons

recommended surgeon

  BaldTruthTalk “Hair Transplant Forum 
– Join The Community” 

 


Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookiek használatát a cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében.